Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Bacaaan Merdu Surah Yusuf oleh Juruteknik Filipina ketika menguji sistem audio di masjid Arab Saudi

Lelaki warga Filipina ini seorang juruteknik yang ditugaskan untuk memasang dan menguji sistem pembesar suara di masjid tersebut.Tetapi siapa sangka sewaktu dia hendak menguji sistem audio di masjid berkenaan, lelaki tu telah mengalunkan ayat-ayat suci Al-Quran dengan begitu syahdu sekali.

Dia membaca Surah Yusuf- ayat 12 yang bermaksud;

” Ini adalah ayat-ayat Kitab (Al-Qur’an) yang nyata (dari Allah).  Sesungguhnya Kami menurunkannya berupa Al-Qur’an dengan berbahasa Arab, agar kamu memahaminya. “Susulan selepas itu ada video beliau diupload oleh saudara islam di sana dengan bacaan surah Yusof dengan audio yang lebih baik.


 

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca