Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Petua elakkan bunga tayar kereta tidak rata,angin tayar kurang,tayar cepat rosak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tahukah anda bahawa tekanan angin kenderaan anda tidak cukup atau sesuai dengan tayar kenderaan anda akan mendedahkan anda dengan kemalangan dan juga merabak wang poket anda.Semua sedia maklum bahawa harga tayar kenderaan bukannya murah.Sebiji tayar kenderaan saiz 15 inci dalam RM 150 ke atas.Kebiasaanya tayar baru bertahan minima selama 2 tahun sebelum diganti dengan yang baru.

Mulai Jun 2016 isi rumah gagal asing sisa sampah di kompaun RM1,000

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebenarnya admin masih blur dan kurang pendedahan maklumat tentang pelaksanaan pengasingan sisa pepejal.Selama ini sampah rumah admin dimasukkan dalam satu plastik hitam sahaja (botol, plastil, kertas dan sisa makanan).

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca