Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Petua Mudah Bersalin Dengan Virgin Coconut Oil @ Minyak kelapa Dara

Petua Untuk Melahirkan Anak Tanpa Rasa Sakit

Sewaktu kandungan anda berusia 6 bulan, mula amalkan meminum 1 sudu minyak kelapa dara. Minum sebanyak 3 kali dalam seminggu.
Apabila kandungan anda mencecah 9 bulan, tukar kekerapan pengambilan minyak kelapa dara tersebut.

Dosnya tetap sama iaitu 1 sudu dan minumlah setiap hari sehingga tiba hari kelahiran anak anda. Kalau orang dulu-dulu biasanya  buat minyak kelapa itu sendiri. Tapi sekarang ini   minyak kelapa dara yang dijual boleh didapati di pasaran dengan mudah.Jadi beli saja sebotol dua..tidak payah nak pening kepala buat sendiri minyak.

3. Jangan lupa untuk selalu berdoa kepada Allah agar segala urusan melahirkan anak berjalan lancar serta dijauhi daripada segala perkara yang tidak diingini.

Seorang penceramah berkata, tips paling mudah untuk mudah bersalin ialah dengan memohon kemaafan daripada suami dan juga ibu bapa. Pohon maaf dari suami, insyaAllah suami akan memaafkan dan dengan itu, dengan izin Allah, anda akan mudah bersalin.

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca