Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Petua Mudah Bersalin Dengan Virgin Coconut Oil @ Minyak kelapa Dara

Petua Untuk Melahirkan Anak Tanpa Rasa Sakit

Sewaktu kandungan anda berusia 6 bulan, mula amalkan meminum 1 sudu minyak kelapa dara. Minum sebanyak 3 kali dalam seminggu.

Apabila kandungan anda mencecah 9 bulan, tukar kekerapan pengambilan minyak kelapa dara tersebut.

Dosnya tetap sama iaitu 1 sudu dan minumlah setiap hari sehingga tiba hari kelahiran anak anda. Kalau orang dulu-dulu biasanya  buat minyak kelapa itu sendiri. Tapi sekarang ini   minyak kelapa dara yang dijual boleh didapati di pasaran dengan mudah.Jadi beli saja sebotol dua..tidak payah nak pening kepala buat sendiri minyak.

3. Jangan lupa untuk selalu berdoa kepada Allah agar segala urusan melahirkan anak berjalan lancar serta dijauhi daripada segala perkara yang tidak diingini.

Seorang penceramah berkata, tips paling mudah untuk mudah bersalin ialah dengan memohon kemaafan daripada suami dan juga ibu bapa. Pohon maaf dari suami, insyaAllah suami akan memaafkan dan dengan itu, dengan izin Allah, anda akan mudah bersalin.

2 comments:

  1. Wife saya pun baru start minum minyak kelapa dara bila kandungan 30 minggu. Harap-harap mudahlah bersalin normal untuk 1st baby kami.

    ReplyDelete
  2. 3 Studies PROVE How Coconut Oil Kills Waist Fat.

    The meaning of this is that you literally get rid of fat by consuming coconut fat (also coconut milk, coconut cream and coconut oil).

    These 3 studies from large medical journals are sure to turn the conventional nutrition world upside down!

    ReplyDelete

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca