Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Tips Nak Tahu Rahsia Jantina Laptop/PC Anda?

Salam Sejahtera,
Pasti terujakan nak tahu jantina laptop anda.Sungguh mudah untuk mengetahuinya.


Pertama sekali anda kena buka perisian Notepad.Selepas itu taip CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU" dan Save sebagai i love you.vbs dekat desktop anda.


Selepas itu, tutup file itu dan double click file tu....dan pastikan speaker laptop anda ON.Anda  akan terdengar bunyi "i love you"....tentukan jantina computer anda melaui bunyi..itu je..selamat mencuba.

PS: Hehehehehe kalo dapat laptop lelaki mesti jenis tahan lasak dan jarang problem,tapi kalo dapat perempuan tuh faham-faham jer la.

2 comments:

  1. Anonymous9:12 AM

    Wow its a very good post. The information provided by you is really very good and helpful for me. Keep sharing good information..
    Jaguar XJR AC Compressor

    ReplyDelete

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca