Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Sedapnya Mee Gulong di Kafeteria Hospital Perdana Kota Bharu

Assalamualaikum dan Salam Sejatera.

Baru-baru ini admin berkesempatan mendapatkan rawatan di Hospital Perdana Di Kota Bharu.Di hospital tersebut ada sebuah kafeteria di tingkat bawah yang menyediakan makanan berlauk dan makanan bergoreng.Makanan yang dijual adalah dari menu tempatan hingga ke menu western.

Salah satu menu yang menarik perhatian admin semasa di sana yang takkan admin lupakan. Admin ingin berkongsi satu menu makanan yang agak sedap itu adalah Mee Gulong. Secara spontan admin boleh gambarkan baha sejenis menu mengandungi mee yang digulung. 

Tetapi setelah admin mencuba dan dihidangi mee gulong ini,admin agak terkejut denagn rupanya.Inilah pertama kali admin berjumpa dengan mee gulong.Ianya adalah Mee goreng yang dibungkus oleg telur dadar dan dibanjiri dengan kuah lada hitam. Perghhhh...bila admin makan..terangkat habis.

 


Bagi sesiapa yang ingin mencuba mee gulong ini.Silalah mendaftar di Hospital Perdana Kota Bharu.Hahahaha..gurau saja..
 

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca