Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Smartphone Selfier Terbaik di Dunia Dengan 5-MegaPixel Front-Facing Camera

Selfie atau “ambil gambar sendiri” menggunakan kamera sendiri atau handphone berkamera sendiri merupakan perkataan baru yang sudah diterima pakai dan dimasukkan ke dalam kamus. Ini merupakan perkataan baru yang mana, nenek-nenek kita tak pernah dengar pun perkataan ni dulu.

Ini bukan telefon pintar biasa. sebuah produk smartphone selfie  terbaik dunia dengan kamera hadapan 5MP yang luar biasa dan 8MP kamera belakang. Kamera Huawei Ascend P6 depan 5MP membolehkan anda mengambil gambar selfie yang terbaik dalam mode 'potret diri' dengan auto muka kecantikan.

 Dengan Ascend P6 anda boleh menangkap imej seperti gambar hidup walaupun dalam keadaan waktu senja atau keadaan pencahayaan yang suram dengan Enjin IMAGESmart itu. Huawei Ascend P6 juga merupakan "telefon pintar paling nipis di dunia" dan Ascend P6 hanya 6.18mm nipis.
 

Self Portrait Mode


Fotografi makro

Mengambil gambar pada objek yang kecil menjadi lebih mudah dengan kamera 8-Megapiksel Ascend P6 ini. Anda boleh ambil gambar objek dengan jarak rakaman 4cm itu. Huawei Ascend P6 direka untuk anda. Ambil gambar anda dan rakan-rakan anda dengan imej terperinci yang luar biasa pada bila-bila masa dengan kamera depan 5-Megapiksel. Mudah menjadikan gambar anda ke dalam potret sempurna dengan ciri beauty efeks yang ada pada P6 ini.

Auto Scene Recognition

Dalam mod Pengiktirafan Adegan Auto dikuasakan oleh IMAGESmart ENJIN, telefon anda secara automatik menyesuaikan Sebaliknya, warna, dan pencahayaan bagi berpuluh-puluh adegan yang berbeza termasuk: mendung, backlit, cerah, dalam rumah dan banyak lagi. Membantu anda mengenal pasti dan menangani situasi gambar rumit - untuk gambar yang hebat dalam semua persekitaran.

CONTOH GAMBAR MENGGUNAKAN KAMERA DEPAN  HUAWEI ASCEND P6 MENGGUNAKAN BEAUTIFYING EFEKS

  
5MP Kamera Depan Sebelum Beauty effect

5MP Kamera Depan Selepas Beauty effect

Bentuk punggung paling seksi di dunia menjadi kegilaan para suami,jejaka bujang.


Punggung bulat yang penuh pasti membuat mata lelaki tidak bisa berpaling. Ada yang kata, punggung besar memudahkan wanita untuk bersalin dan mantap kala melakukan seks bersama suami.

Betul ke? Justeru, ramai beranggapan semakin besar punggung semakin menarik wanita tersebut. Zaman dahulu wanita berusaha keras membuat punggungnya terlihat semakin besar supaya mudah memikat hati lelaki. Tetapi berbeza pada hari ini kerana punggung yang besar dikaitkan dengan masalah kegemukan. Jadi terpulanglah kepada persepsi masing-masing.

Wanita ini mempunyai ramai peminat hanya kerana punggungnya yang seksi. Jen yang juga merupakan perunding kecergasan mempunyai pengikut lebih 1.5 juta di Instagram, lebih 500,000 di Facebook dan lebih 100,000 di Twitter. Disebabkan punggungnya yang seksi, dia mempunyai ramai peminat/pengikut.

Punggungnya dikatakan sangat mantap dan jarang dimiliki wanita lain.Jen selalu memuat naik gambar selfie berserta punggungnya menyebabkan ramai yang meminati untuk follow di laman media sosial. Ini bermakna punggung paling seksi bukanlah milik Jennifer Lopez atau Kim Kardashian tetapi milik Jen Selter.Jen selalu memuat naik gambar selfie berserta punggungnya menyebabkan ramai yang meminati untuk follow di laman media sosial.

Apakah rahsia  wanita ini dalam mendapatkan bentuk punggung sepejal dan sebulat ini ?


 Bagaimana wanita ini mendapatkan punggung yang seksi di dunia.Ikutlah cara senaman yang diamalkannya.Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca