Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Cara Atasi masalah WIFI ‘Limited Acess or No Connectivity’ pada Window 7

Bagi pengguna komputer, ada kala anda menghadapi masalah connection internet apabila muncul melihat pemberitahuan pop-up ini dalam taskbar sistem di sudut kanan bawah skrin komputer. Pemberitahuan ini muncul dengan tanda seru segi tiga kuning yang terdapat pada ikon sambungan rangkaian dalam taskbar sistem. Juga, teks pemberitahuan 'Limited or No Connectivity' boleh dilihat dalam Windows XP atau lebih awal versi Microsoft Windows.

Zaquan,Qistina,Balqis,Najwa,Haikal dan Batrisha adalah nama – nama yang sering diganggu Jin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama seperti Rozana, Suzana atau yang menggunakan nama ‘zana’, bunyinya memang enak didengar dan disebutkan tapi maknanya ‘berzina’ atau pun nama ‘wati’ yang berarti ‘bersetubuh’. Jadi hindarilah memberi nama anak dengan nama-nama tersebut.

Dalam Kenangan : Komposer Datuk Adnan Abu Hassan 1959 - 2016

Dalam Kenangan : Dalam keadaan pasaran lagu tempatan dilambakkan dengan lagu-lagu yang tidak berkualiti dari segi penulisan lirik. Kehilangan komposer Adnan amat dirasai admin lebih-lebih lagi admin suka dengan lagu ciptaan beliau pada era 90 an awal tahun 2000.

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca