Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Bulu Puki Snek Makanan Ringan

Assalamualaikum dan salam Sejahtera.

Meloyakan bila mendengarnya bukan? Tetapi pernahkah anda membeli? Belum tentu anda mahu memakannya. Namun disebabkan kita semakin maju dan bertamadun.Apa sahaja yang tidak boleh dimakan dulunya sekarang ini tidak lagi.

Dengan rasa bahan -bahan dari alam semula jadi seperti gula ,ragi,mentega,telur dan garam .Kemudian bahan-ahan diadun dengan teliti dan dibungkus dengan kemas.Bulu puki pasti akan menambat selera sesiapa sahaja  di masa lapang sama ada di waktu bersantai mahupun di waktu malam sambil menonton TV.


Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca