Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Beli Skybox v7 menggantikan Skybox F3 yang rosak untuk siaran Astro full channel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Setelah dekat 2 bulan rumah admin bersiaran Astro Njoi kerana gara-gara Skybox F3 admin rosak tempohari pada bulan Jun yang lepas.Selama 2 bulan hanya dapat menonton siaran channel biasa.Rasa macam kosong seperti lagu Najwa latif.Kebiasaaanya setiap kali channel HBO,FOV dan Cinema akan menjadi pilihan utama.Anak-anak pula sudah tentulah channel kartun manakala orang rumah sudah tentu drama melayu jadi pilihan.

Kini dengan adanya dekoder Skybox v7 hidup admin sekeluarga akan kembali ceria.Hahahaha...Harga Skybox v7 ini admin beli melalui kawan admin di Perlis dengan harga RM 280.Hmmm..mungkin agak mahal tetapi bila fikir balik kalau berlaku kerosakkan dalam tempoh setahun waranty bolehlah dapat tukar yang baru berbanding beli online.Kalau beli online mungkin proses menjadi susah sebab kita tak kenal siapa penjual.Sebab pernah ada kes beli dekoder rosak dan penjual lepas tangan.

Siaran? Sudah tentu admin akan dapatkan yang termurah tetapi berkualiti servicenya.Harap2 tidak scrambler teruk.Lepas ni bolehlah layan My Kitchen Rule dan Masterchief Australia.

Sekian.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca