Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Kawan baik pula berhijrah dari Onexox ke Tune excel kerana kuota internet 1 GB percuma setiap bulan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Salah seorang kawan baik yang memberi sokongan kepada admin ceburi dalam bisnes Onexox pada pertengahan tahun 2014 telah berhijrah dari Celcom ke Onexox  pada awal tahun 2015.Pada waktu itu,beliau memang seronok sangat sebab dapat tempoh masa aktif panjang iaitu 850 hari.Tak  perlu risau pasal topup selalu di samping kadar panggilannya yang lagi jimat berbanding telco lain menjadikan Onexox adalah pilihan terbaik pada waktu itu.Tambahan pula kawan baik admin ini jenis suka topup sikit contohnya RM 5 bila keperluan sahaja.Handponnya pula pakai jensi basic sahaja.

Baru-baru ini berjumpa dengan beliau, secara spontan kawan baik admin maklum sudah tak pakai Onexox ? Admin terkejut kenapa lalu bertanya ? Bla bla bla bla dapat internet 1 Gb percuma.Gara-gara pakai smartphone maka persepsi terhadap Onexox mula berubah apabila ada telco mula tawarkan internet percuma kelajuan tinggi bagi setiap kali topup.Tak sangka pula beliau sanggup  beli simkad Tune Excel berharga RM 90 semata-mata keran inginkan  internet percuma setiap bulan.

Katanya sudah 2 bulan pakai telco Tune Excel.Nak kata apa lagi...dia berhak memilih yang terbaik dengan keperluannya.Yang pasti strategi telco yang tawar internet kelajuan tinggi percuma setiap kali topup memang menarik minat pengguna.adakah telco Onexox akan mengikuti telco Umobile dan Tune Excel menawarkan internet percuma setiap kali topup ? Sama - sama kita nantikan.Mulai 1 Mac 2016 semua nombor Starter Pack(SP) Onexox yang didaftarkan  layak mendapat tempoh sah 28 Bulan dengan hanya membuat topup RM10 SAHAJA. 

Promosi ini akan berjalan selama 3 Bulan bermula esok. Terma & syarat seperti yang di bawah.

- Topup RM10 dalam satu(1) transaksi.
- Topup RM10 dalam masa 24 jam selepas panggilan pertama berjawab (Activation Call) dibuat.
- Tempoh sah 28 bulan akan diaktifkan dalam masa 14 hari selepas topup RM10 dibuat.

Bagaimanapun, mekanisma topup RM50 masih berjalan seperti biasa. Bagi user SP yang terlepas tempoh topup promosi 24 jam(RM10), user tersebut masih layak mendapat tempoh sah 28 bulan dengan membuat topup RM50.


Berminat? Klik sini

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca