Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Berbaloi beli promosi Original Arun Power Bank 5600mah hanya RM 9.90

http://www.ukuzone.com/index.php?route=product/product&product_id=220&tracking=54049db0aab8e
Sebelum ini admin tidak pernah pun berhajat nak beli power bank.Rata rata pemilik smartphone mesti akan ada back up bateri. Power bank sudah menjadi satukemestian setiap pemilik handphone masakini.Hendak harapkan bateri handphone untk bertahan sehari memang agak sukar walaupun ada syarikat telefon menjamin ketahanan bateri selama sehari.

Itu pun dengan penggunaaan yang sederhana bukannya heavily user macam admin yang selalu main games online,mengunakan 3G dan wifi setiap masa.Powerbank yang popular sekarang ini Pineng.Namun begitu powerbank klon menggunakan jenama popular semakin berluasa.Jadi kalau hendak beli jenama popular admin nasihat berhati-hati supaya tidak tertipu.

Jadi secara kebetulan admin tengah online facebook dan ternampak iklan promosi powerbank hanya RM 9.90 dengan status limited time only di website Ukuzone.Apa lagi terus klik dan baca cara nak buat pembelian.Sapa nak bagi harga macam ini RM 9.90 dengan kapasiti 5600mah.Kalau kat luar powerbank jenis 2600mah pun dah RM 16.00.

http://www.ukuzone.com/index.php?route=product/product&product_id=220&tracking=54049db0aab8e


Specifications​

Model: Y38
Capacity: 5600mWh
Input: DC5.0V / 1A
Output: DC5.0V / 1A
Size: 74 * 53 * 24
Weight: 120g
Color: white gray / white blue / white red
Applicable models: over 2000 smartphone platform mobile phones, tablet computers and the Bluetooth headset and other digital terminal products!
Accessories: USB data cable 1
Product features: built-in high-capacity lithium batteries

T&C : Under promotion items , you are allow to purchase 1 unit per order only.

Kesimpulannya,admin puas hati dengan maklumbalas seller Ukuzone.Penghantaran powerbank pantas dengan dengan warantty setahun.Kiranya berbaloi dengan dengan harga promosi powerbank ini.Jika anda berminat nak beli macam admin sila klik link pada gambar powerbank atau klink di sini.

Specifications​
Model: Y38
Capacity: 5600mWh
Input: DC5.0V / 1A
Output: DC5.0V / 1A
Size: 74 * 53 * 24
Weight: 120g
Color: white gray / white blue / white red
Applicable models: over 2000 smartphone platform mobile phones, tablet computers and the Bluetooth headset and other digital terminal products!
Accessories: USB data cable 1
Product features: built-in high-capacity lithium batteries
T&C : Under promotion items , you are allow to purchase 1 unit per order only.
- See more at: http://www.ukuzone.com/index.php?route=product/product&path=78_96_110&product_id=220#sthash.ZUXhciTn.dpuf


 
 

No comments:

Post a Comment

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca