Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Gambar Cikgu Izzuddin Panggilan Hangit HotFM Tersebar?

Baru-baru ini kecoh dengan rakaman audio HotFM yang menjadi perbualan orang ramai. Admin yakin anda setuju jika admin katakan ini bahwa anda telah banyak kali mengulangi panggilan hangit cikgu Izzudin dan ketawa sampai keluar air mata.

Yang pasti ianya adalah ‘Panggilan Hangit Hot FM’ yang paling kelakar setakat ini iaitu Kisah Panggilan hangit Cikgu Izzudin Tak Lulus ‘Loan’ Nak Kahwin.

Perbualan antara Fizi Hot FM dengan seorang guru tari yang dikenali sebagai Encik Izzuddin ini telah dikongsi menerusi laman Facebook rasmi Hot FM telah menjadi viral.

Dengan tag Oh My Gosh !! dan What the Fish !!! telah menjadi ayat ajuk yang kini telah menjadi popular.Ia berkisarkan pinjaman peribadi Izzuddin yang kononnya tidak diluluskan sehingga dia tidak dapat mengawal perasaan dan mengamuk sepanjang perbualan.Tentu ramai yang ingin mengenali wajah Cikgu Izzudin yang sebenar.Adalah diharapkan pihak HotFM dapat menjemput ke konti HotFM untuk sesi temubualRakawan Panggilan Hangit Cikgu Izzudin

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca