Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Syarikat Insurance Kereta Bagi Refund 15% jika Tiada TuntutanAssalmualaikum dan Salm Sejahtera.

Admin nak berkongsi dengan anda semua tentang insurans kereta. Anda tentu tahu bukan bahawa insurans kereta di Malaysia memang mahal dan kos nya makin meningkat. Namun apa yang admin ingin sampaikan di sini adalah anda boleh mengurangkan kos insurans kereta anda dengan memilih insurans kereta yang menawarkan pulangan tunai. 

Admin pernah menggunakan khidmat Takaful Malaysia dan beberapa tahun yang lalu dan penah mendapat rebat tunai yang dihantar melalui cek sekiranya tiada tuntutan kemalangan sepanjang tempoh setahun. Syarikat Takaful Malaysia dan menawarkan General Takaful untuk Insuran Kereta Takaful @ Motor Takaful. 

Yang penting sekali anda dapat menjimatkan kos kerana kelebihan mengambil pelan Insuran Kereta dengan Takaful Malaysia ini antaranya ialah, jika tiada claim atau tuntutan, anda akan mendapat refund 15% dalam bentuk cek di bawah Non Claim Discount. Jadi jika anda ada NCD 55%. Di tambah NCD 15%, dah boleh jimat banyak juga tu.

Hanya di Takaful Malaysia anda akan dapat balik 15% bayaran jika takde claim dalam tempoh setahun.
 
Tele Bantuan :

Tele Bantuan menawarkan PERKHIDMATAN PERCUMA PENARIKAN KERETA dari tempat kejadian kemalangan ke bengkel panel Takaful Malaysia yang terhampir, 24 jam setiap hari, mana-mana di Malaysia.

Nombor Talian Percuma : 1-800-888-788
Maklumat lanjut sila layari laman web Takaful Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca