Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Jawab survey iPanelonline dapat duit melalui Paypal


Ingin buat duit mudah dengan iPanelonline sambil online?

iPanel Online Market Research Co., Ltd ialah sebuah syarikat kaji selidik professional yang mula beroperasi sejak 2004. Ahlinya terdiri daripada beberapa negara seperti China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain. Pelbagai syarikat dan organisasi tertentu menggunakan khidmat iPanelonline untuk membuat kaji selidik dan dapatkan pandangan pengguna tentang sesuatu produk yang dihasilkan dengan tujuan untuk meningkatkan mutu pengeluaran produk tersebut.

Tiada bayaran diperlukan untuk anda menyertai program ini ataupun untuk layak menjawab survey yang diberikan. Anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli kemudian login ke akaun anda dan lihat survey2 yang boleh dijawab.

Biasanya 100 - 1000 Mata ditawarkan kepada kita bagi setiap survey yang berjaya dijawab dan diterima. Nilai tebusan terkecil ialah 500 Mata bersamaan dengan RM5.00. Kami pernah membuat pengeluaran dari Ipanel Online ke Paypal,


 


BAGAIMANA IPANELONLINE BERFUNGSI DAN TAMBAHKAN DUIT???

1) Selepas 1 hari atau beberapa jam pendaftaran selepas tu anda akan terima survey (bergantung kepada pihak iPanelonline)
2) Anda jawablah survey tu dengan baik dan sejujur-jujurnya.
3) Pastu semak mata pada kolum pemberian... (contoh : 300 mata = RM 3.00) 

DUA CARA NAK KUMPUL POINT

1) Jawab survey yang disediakan dan available.
2) Cari referral banya-banyak2 (setiap referral akan dapat 50 point)

MACAM MANA NAK TEBUS MATA JADI DUIT

Firstly korang kena ada akaun paypal dulu.... Sebab dia akan transfer mata menjadi duit kat akaun paypal korang... So, korang buat akaun paypal dulu..Cara2 nak buka akaun paypal, aku rujuk kat SINI dan akaun paypal juga boleh transfer ker akaun bank...Aku rujuk SINI


Adakah Ipanelonline.com membayar kepada ahli dan bukan program SCAM?

Program Ipanelonline ini sememangnya membayar dengan baik kepada ahli tanpa sebarang masalah dan program ini juga aktif dalam memberikan tugasan kepada ahli dengan ganjaran yang menarik untuk mereka yang rajin mengambil peluang ini!

  


 


Jika anda benar-benar bijak, pasti anda terus daftar percuma sekarang!! dan saya pasti, anda memang benar-benar bijak kan?
  

Di harap pendedahan ini dapat membantu anda menambahkan wang di poket anda dengan cara yang mudah dan betul. Saya tidak menyokong segala skim penipu di internet, malah saya hanya akan mendedahkan peluang menjana wang samping sambil melayari internet.





1 comment:

  1. salam..sy pengguna tegar ipanelonline dah terima Rm2.7K..tgk blog sy bukti bayaran ipanel. http://surveyonlinepaid.blogspot.com

    ReplyDelete

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca