Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Jenis Vitamin E Terbaik Untuk Kulit Wajah Yang Cantik

Secara umum, Vitamin E boleh terbahagi kepada dua famili yang besar iaitu Tocopherol dan Tocotrienol. bagi setiap famili Tocopherol dan Tocotrienol, terdapat jenis yang berbeza mengikut struktur mereka. Ia termasuklah alpha, beta, delta dan gamma. Keempat-empat jenis ini wujud dalam setiap famili Vitamin E. Tetapi apakah yang membezakan Tocopherol dan Tocotrienol ? Jawapannya terletak pada struktur mereka sendiri. Tocotrienol lebih pendek dan singkat berbanding Tocopherol yang lebih panjang.

Memandangkan hampir 99% kajian Vitamin E menfokuskan kepada alpa-Tocopherol dan kebanyakkan produk ini banyak di pasaran. Tetapi hakikatnya komponen Tocotrienol adalah jauh lebih berkuasa dan dan mujarab. Kajian menunjukkan bahawa Tocotrienol adalah 60 kali lebih kuat berbanding Tocopherol. Tocotrienol juga dapat membantu mereka yang menghadapi masalah jantung, kolestrol tinggi serta mahu memiliki kulit yang cantik berseri.
Walaupun tidak terdapat banyak produk Tocotrienol di pasaran dunia. Saya berkongsi dengan anda dengan produk E-Trienol yang dipasarkan oleh Cosway. Ia merupakan antara alternatif lain dalam mendapatkan produk Tocotrienol di negara ini. Saya lebih menggemari produk Cosway kerana promosi bulanan yang ditawarkan adalah mampu milik dan murah.Produk E-Trienol pada promosi Cosway bulanan ada menawarkan beli 2 percuma 1 botol.Berbaloi bukan?


No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca