Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Foto Comel Little Loli Tersebar Membuatnya Popular di Internet

Salam sejahtera,

Budak perempuan dari China ini digelar Little Loli. Gambarnya menjadi popular dan sebutan dalam dunia Internet selepas ianya tersebar pada tahun 2010. Ramai yang memuji kecantikan semula jadi gadis kecil ini. Sekali imbas, ada iras adik Mia Sara.Little Loli nama sebenarnya adalah Meiling, dia mempunyai adik bongsu bernama Meiyu. Mereka sekeluarga tinggal di Beijing  Di bawah ni, kami  kongsi gambar-gambar budak yang dikatakan tercantik di dunia.Setelah 2 tahun berlalu, bagaimanalah keadaannya sekarang ini?


No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca