Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Biolyn Spirulina Plus 300's Hanya RM 26 semperna Tahun Baru Cina

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ini admin ingin berkongsi harga spirulina yang murah sesangat.Nak dijadikan cerita pada 17.01.2017 admin merina whatsapp dari nombor yang tidak dikenali yang memperkenalkan diri sebagai  Mandy dari syarikat Biolyn.
memaklumkan bahawa syarikatnya sedang membuat promosi produk spirulina iaitu diskaun 25% bagi pembelian Biolyn Spirulina Plus 300's berharga RM 35.00 sempena Tahun Baru Cina.

Oleh sebab admin pernah beli sprirulina Biolyn maka tak hairanlah kalau mereka mempunyai nombor admin.Tak sangka cara promosi hingga melalui whatsapp.Memang berkesan lah cara meeka mempromosi ini.

Admin telah beli 2 botol Biolyn Spirulina Plus 300's kerana harga sangat la murah.Sebelum ini memang admin pelanggan tetap Cosway Spirulina,tetapi bila dah ada yang lebih murah sudah tentu yang mahal ditinggalkan.Itulah lumrah.Kita mencari yang murah,berkualiti dan sesuai untuk sesisi keluarga.

Jom kita pakat beli buat stok.tak rugi pun.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca