Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Pesawat carian Singapura temui objek terapung berhampiran lokasi kemalangan MH370

Pihak berkuasa Singapura memberitahu penyelamat Vietnam pada jam  02:40 pm bahawa pesawat carian mereka telah menemui objek mencurigakan terapung 100km selatan barat daya-of Tho Chu Pulau Vietnam, menurut akhbar Tuoi Tre yang mempunyai pemberita mengiringi operasi penyelamat.

Bulatan merah menunjukkan lokasi sesuatu objek terapung yang tidak dikenali berhampiran lokasi kemalangan berupa sebagai Malaysia Airlines penerbangan MH370 itu.

Vietnam baru sahaja mengarahkan helikopter dan sebuah kapal pengawal pantai tergesa-gesa kepada kawasan yang berhampiran lokasi kemalangan yang dilaporkan Malaysia Airlines MH370 penerbangan mana pesawat carian Singapura telah mengesan satu objek terapung yang tidak dikenali pada petang Ahad.

Pihak berkuasa Singapura memberitahu penyelamat Vietnam di 02:40 bahawa pesawat carian mereka telah menemui objek mencurigakan terapung 100km selatan barat daya-of Tho Chu Pulau Vietnam, menurut akhbar Tuoi Tre yang mempunyai pemberita mengiringi penyelamat.

Malaysia Airlines pesawat MH370 telah dilaporkan berlanggar 53 batu nautika (275km) dari pulau tersebut, yang terletak 85 batu nautika (153km) dari Ca Mau - wilayah selatan Vietnam.

A Vietnam Mi 171 helikopter telah dikerahkan ke kawasan tersebut untuk mengenal pasti objek, berkata Tuoi Tre. Leftenan Jeneral Vo Van Tuan, seorang pegawai tentera Vietnam yang sedang mengikuti carian Vietnam untuk pesawat dari satu jawatankuasa penyelamat negara, telah mengarahkan CSB 2003 pengawal pantai kapal untuk mempercepatkan ke arah mana berada objek.

Updated: 2014/03/09 16:46 GMT + 7 
http://tuoitrenews.vn/society/18185/floating-object-found-near-reported-mh370-crash-site

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca