Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Telefon bimbit penumpang MH370 dapat dihubungi namun tiada jawapan menjadi misteri

Laporan media Cina yang beberapa keluarga telah dapat menghubungi telefon bimbit orang tersayang mereka yang menaiki MH370, tetapi tiada panggilan dijawab.Keluarga seorang penumpang di hilang Malaysia Airlines penerbangan berjaya berdering telefon bimbitnya - tetapi tiada siapa yang menjawab.Video ini menunjukkan saudara-mara saat seorang lelaki Cina di kalangan 239 orang dikhuatiri mati selepas jet penumpang hilang secara misteri di mana telefon beliau masih hidup berdering di televisyen.

SumberNo comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca