Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Alhamdulillah...cheque income dar Nuffnang Malaysia dah sampai

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Post kali ini admin nak berkongsi income dari blog admin..iaitu Nuffnang.Sebelum ini admin ada post pasal income dari google adsense kan.

Admin telah selamat terima sekeping cek dari mereka dalam 2-3 hari yang lalu.Ini adalah kali pertama admin terima income dari Nuffnang Malaysia.Berapa lama admin ambik masa untuk keluar kan cek ini? 

Dari sistem nuffnang ambil masa 2 bulan proses macam tu.Walaubagaimana pun admin tetapi bersyukur kerana mempunyai pendapatan sampingan ini sekurang-kurang dapat membantu meringan kan kos sara hidup.

Apa pun income dari google adsense dan Mobicow lebih lumayan kerana income dalam nilai matawang USD.




 Sekian.

1 comment:

  1. If you are looking for a reputable contextual ad company, I recommend that you take a peek at Chitika.

    ReplyDelete

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca