Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Krim Paling Berkesan menghapuskan jerawat, freckles, melasme dan bintik gelap dengan berkesan

Cream yang berasal dari Thailand yang paling digemari kerana berkesan dan murah. Ia senang dibeli dan digunakan. Produk yang terkenal di China, Asia Tenggara dan Asia Selatan. Sangat berkesan untuk jerawat, jeragat dan dan hilangkan dark spot pada kulit. Ia terkandung dalam paket kedap udara untuk menjaga kualiti cream.

Ia bukan sahaja menyediakan pemakainya perlindungan UV, tetapi juga penawar kulit yang mempunyai bintik hitam di atasnya. Atas sebab ini ia adalah sangat popular bukan sahaja di kalangan wanita, tetapi juga di kalangan orang-orang yang keluar dan bekerja di luar. Arche Pearl Cream juga dikenali untuk keberkesanan pemutihan kulit .

Perkara unik tentang krim Arche ini adalah keupayaannya untuk mengawal jerawat. Arche adalah yang terbaik untuk kulit terdedah jerawat dan ia bukan sahaja mengawal jerawat, ia memastikan bahawa jerawat tidak meninggalkan parut jerawat dan juga bahawa jerawat tidak pernah kembali lagi. Ini membezakannya daripada semua krim jerawat Thai yang lain dan sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita..


Krim ini mempunyai 3 ciri-ciri istimewa seperti :
  • Untuk menghapuskan jerawat, freckles, melasme dan bintik gelap dengan berkesan.
  • Untuk whitens kulit dan menghilangkan kedut.
  • Boleh digunakan sebagai krim asas untuk perlindungan matahari muka, jerawat mencegah, freckles, melasme, dan bintik gelap daripada berulang.Bahan yang terkandung dalam krim  :

This product does NOT contain mercury or hydroliquinone.

Petrolatum, Mineral oil, CI 77891, Ceresin, Beeswax, Lanolin, Cetyl alcohol, Talc, CI 77947,Fragrance, Niacinamide, Allantoin, Zinc oxide, Titanium dioxide, C12-15, Alkyl Benzoate, Caprylic/Caprice Triglyceride, Melaleuca, Alternifolia (Tea tree) leaf oil, Pearl powder, Stearyl Glycyrrethanate, Polyhydroxystearic acid, Aluminum stearate, Alumina, CI47000, CI26100

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca