Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Rentetan Kisah Isteri Penyerang Bolasepak Mat Yo hina,maki dan tendang pengawal keselamatan

Assalamualikum dan Salm Sejahtera.

Sebuah video yang memaparkan isteri Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo) iaitu Shahrul Aisya memaki hamun seorang pengawal keselamatan telah menggemparkan seluruh peminat bolasepak tanahair. Video berkenaan dimuat naik menerusi laman Youtube oleh seorang individu yang dirahsiakan identitinya.

Walaubagaimanpun Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo) telah dikritik dan dikutuk teruk orang ramai.dengan perilaku negatif isteri kepada pemain bola sepak, Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo) yang memaki hamun seorang pengawal keselamatan yang menegur kesilapan meletak kenderaan.Kejadian itu turut dirakam menerusi CCTV.

 Video ini dirakam oleh isteri Mat Yo kononnya untuk menyaman pak Guard ini yang menegurnya kerana meletak kenderaan kawasan larangan.

Berikutan video itu,saksi kejadian telah tampil memberi komen tentang kejadian itu seperti di bawah

Image :http://plbgaimacam.blogspot.com

Dan bagi memperkukuhkan dakwaan bahawa isteri Mat Yo yang bersalah dalm hal ini..

Komen dari Video Youtube

Pengakuan Pengawal Keselamatan Yang Dimaki, Ditendang Isteri Mat Yo


Video Temubual selepas kejadian


Report polis telah dibuat oleh pakcil Guard selepas insiden tersebut

Kesimpulannya, admin cukup tersinggung dengan perilaku isteri Mat Yo..cara percakapannya seolah satu penghinaan kepada rakyat yang bekerja sebagai pengawal keselamatan.Cukup terhina dengan gelaran dayus,bodoh dan sikap bongkak sebagai orang kaya raya terhadap orang yang miskin.Dan saya yakin isu ini memberi kesan negatif kepada Mat Yo sendiri dalam jangka masa panjang.

Apa pendapat anda ? Sila tinggal komen anda...

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca