Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Ikan Keli Tercekik Bola Keranjang Disangka Umpan

Seorang lelaki yang tinggal di  Lake Sandalwood di Kansas pada bulan Mei 2004 menyaksikan bola melantun-lantun  di tasik dan pergi untuk menyiasat. Menurut wartawan Michael Pearce, Bill Driver berdiri di atas dek rumah beliau menghadap ke tasik apabila dia menyaksikan terlonjak bola lapan inci di dalam air. "Menyedari bola tidak terapung seperti biasa," Pearce menulis, "Pemandu merayau ke dok bagi melihat dengan lebih dekat. Melihat Ikan keli dengan mulutnya yang terperangkap oleh bola."  

Ikan tidak boleh menyelam dan kelihatan dalam kesusahan, Ikan itu benar-benar letih dari cuba untuk menyelam, tetapi tidak mampu kerana bola Sentiasa akan membawa dia kembali ke permukaan. Pemuda itu cuba berkali-kali untuk mendapatkan bola keluar, tetapi tidak berjaya. Beliau akhirnya terpaksa imemotong bola untuk mengempiskan dan melepaskan ikan keli lapar. Jadi, menggunakan pisau diserahkan kepadanya oleh isterinya, Pemandu mencucuk lubang dalam bola dan kempis itu.

Anda mungkin tidak akan percaya ini, jika anda tidak melihat gambar-gambar yang berikut


No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca