Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Film Iron Man 3 ReviewIron Man 3 mengisahkan usahawan yang terkenal dan bijak Tony Stark/Iron Man juga menentang musuh yang menentangnya.Apabila Stark mendapati dunia peribadinya di ancam kemusnahan,
beliau cuba untuk mempertahankannya dengan mencari mereka yang  bertanggungjawab.

Dalam usaha mencari mereka yang terlibat, beliau menghadapi pelbagai dugaan serta rintangan yang menguji kecekalan beliau.Apakah yang akan berlaku seterusnya kepada Tony Stark? Berjayakah beliau menerima dugaan yang di hadapinya..?

Iron man 3 memberikan kelainan dari filem yang sebelumnya,dengan menyusun kronologi plot lebih cantik dan menarik..Tidak di nafikan kesan khas yang sangat hebat. Keseronokan di tambah apabila pengarah mengeluarkan boleh di katakan keseluruhan sut Iron Man di kemuncak cerita.  Rasanya musuh dalam trailer lagi best berbanding yang dalam film.


 Jangan lepaskan peluang menonton di pawagam berdekatan anda!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca