Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Apabila Lagu when we are young versi Fernando Daniel The Voice Portugal lebih sedap dari Adele

Seriusnya admin tak tahu langsung dengan kewujudan lagu nyanyian Adele ini.Tetapi apabila peserta The Voice Portugal iaitu Fernando Daniel telah membawa lagu ini dengan gayanya tersendiri memang wow faktor jadinya.admin cuba dengar naynyian original namun admin lebih menyukai versi Fernando Daniel.Admin banyak kali ulang lagu nyanyian Fernando Daniel walaupun banyak gangguan maklumkanlah gangguan tepuk penonton dan para juri.Harap pihak The Voice Portugal akan buat versi studio untuk lagu ini so admin boleh pasang di dalam kereta.Jom layan.

Ini pulak versi Adele


No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca