Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Minyak wangi lelaki paling popular untuk kegunaan malam hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pemakaian minyak wangi sepatutnya berbeza mengikut suasana.Sebab itulah pencipta minyak wangi antarabangsa menghasilkan minyak wangi untuk kegunaan harian,waktu santai,waktu malam dan sebagainya.
 Namun yang menjadi habit kita akan guna satu perfume sahaja untuk semua situasi dan ini menyebabkan ada sesetengan bauan minyak wangi yang dipakai macam serba tidak kena dengan keadaan situasi pemakai.

Oleh itu,mari kita lihat perfume apakah yang sesuai untuk kegunaan malam hari.

Minyak wangi dicipta mengikut suasana.Bauan yang Sexy / Mysterious sesuai dipakai di waktu malam:
1. La Nuit De l'homme- Antara perfume yang terbaik dipakai untuk mendapat pujian daripada wanita. Sangat Sexy dan gunakan dengan berjaga2. Hanya untuk lelaki single. ;)2. Viktor Rolf Spicebomb- Gabungan antara Tobacco dan Spices. Agak manis baunya. Mendapat anugerah perfume terbaik lelaki 2012.


3. Dolce and Gabbana The One-  Masculine dan Sexy.


4. Bvlgari Black- Leathery dan sesuai dipakai kalau keluar dating. Sexy.5. JPG Le Male- Antara perfume yang digemari wanita bila dipakai lelaki. Antara perfume yang tahan lama. Tapi terlalu popular.

6. Paco Rabanne 1 Million- Perfume yang kuat dan juga digemari wanita. Sesuai dipakai ketika ada majlis keramaian atau senang cerita clubbing lah. Memang jadi tumpuan kalau pakai ni. Juga terlalu popular.7. Midnight in Paris by Van Cleef Arpels- Sexy. Sophisticated. Classy. Ada bau leather. Tapi sangat susah nak cari. Kalau dapat perfume ni memang bertuah lah.kredit to - iziqism

2 comments:

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca