Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Jana pendapatan dari blog anda dengan Mobicow iaitu program pengiklanan melalui smartphoneApa itu Mobicow ? Mobicow adalah satu pengiklanan yang menawarkan pendapatan sampingan kepada blogger yang menyertainya. Ianya amat mudah, berkesan dan paling cepat untuk menjana wang melalui blog anda.

Ia merupakan satu program yang membayar publisher berdasarkan eCPM. Secara ringkasnya model eCPM ini akan membayar publisher bagi setiap 1000 impresi.Kadar eCPM adalah antara USD 0.29 hingga USD 10 bergantung kepada lokasi. Kadar eCPM bagi Malaysia adalah antara USD 1.09 hingga USD 1.94. Pembayaran Pembayaran akan dilakukan melalui PayPal dan minimum pembayaran ialah USD5.00. Tempoh pembayaran ialah dalam masa 30 hari.


Kini anda sebagai blogger sepenuh masa atau apa sahaja boleh menjana pendapatan dari Mobicow. Anda tidak perlu risau untuk buat duit dengan Mobicow kerana ia tidak mengganggu iklan sedia ada yang mensasarkan pengguna PC, netbook atau laptop. Iklan Mobicow ini khusus kepada pengguna telefon pintar yang melayari blog anda. 

Oleh itu ia boleh digunakan bersama dengan iklan lain seperti Adsense, Nuffnang dan lain-lain.Dengan Mobico anda hanya perlu daftar dan biarkan sahaja. Bila cukup duit nanti pihak Mobicow akan hantar komisyen terus ke Paypal anda.

Klik link ini untuk daftar

No comments:

Post a Comment

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca