Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Income adsense kali kedua USD 103.37 selepas dapat USD 102.57 pada 25.3.2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur akhirnya akaun adsense admin telah melepasi USD100 dan boleh dikeluarkan tidak lama lagi. Setelah menunggu hampir setahun dan 2 bulan barulah pendapatan kali kedua adsence admin mencapai targetnya.


Bagi setengah orang USD100  terutama blogger adsense expert memang anggap biasa USD100 pendapatan minggu diorang tetapi tidak bagi admin.Hehehehehe. Setahun sekali baru dapat dah merasa,macam dapat BR1M plak.

Adalah diharapkan dengan adanya ole-ole dari adsense ini akan menyemarak kan admin untuk terus beradsense dan berblog sekadar yang termampu.

Apa yang hendak dengan dilakukan denagn ole-ole dari adsense ini?

Hmmm.. sudah tentulah upgrade handphone.Hehehehehe. Kalo boleh yang boleh mengantikan tugas komputer hanya melalui smartphone sahaja.Model apa yang dok impikan tuh? Hmmm tengok budjet juga? Mungkin Samsung Note 3 ? atau Samsung Note 2 kot ? atau Alcatel Flash Plus? Honor 4X?


Mana pilihan hati ?

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca