Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Kenapa sabun dobi pencuci pakaian Jasmin 7 (3 in 1) 10 liter murah, wangi dan sangat berbaloi ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Admin ini berkongsi pengalaman menggunakan prosuk pencuci pakaian iaitu Jasmin 7.Adalah menjadi rutin dalam pembahagian tugas kerja-kerja di rumah admin adalah membasuh pakaian. Kebiasaanya admin akan gunakan sabun serbuk dan cecair untuk kerja-kerja membasuh menggunakan mesin basuh automatik dan kemudian masukkan pelembut dan pewangi bagi mewangian pakaian yang dibasuh.


Tetapi admin jarang sekali buat tugas yang kedua sebab terlupa masukkanya pada bilasan terakhir.Di mana akhirnya pakain yang dibasuh hanya bau wangian sabun sahaja dan pakain bila kering akan keras dan tidak selembut sutera.Hahahaha.

Jadi admin ternampak satu iklan di  internet pencuci pakaian dobi 3 dalam 1 yang agak murah jenama Jasmin 7.Sebotol dalam 10 liters harga dalam RM 35. Dari carian google dapat juga admin cari pengedar sabun ini di daerah Gerik. Hasil bualan dengan Pn. Syaa pengedar sabun dobi Jasmin 7,beliau mengesyorkan warna pink atau lavender.

Setelah menggunakan sabun Jasmin 7 ini,admin amat berpuashati dengan hasilnya iaitu angi dan lembut.Makna admiin hanya memasukkan sabun cecair ini sahaja. Hasil cucian menjadi bersih dan lebut serta wangi.Kerja menjadi mudah dengan adanya sabun dobi Jasmin 7.

1 comment:

  1. Wahh..menarik.Sabun yg saya gunakan juga jimat dan semulajadi berasaskan tumbuhan

    ReplyDelete

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca