Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Powerbank Paling Murah : Xiaomi Power Bank 10,400mAh hanya berharga RM36

Pek bateri menggunakan bateri Lithium Ion dari LG dan Samsung manakala pengecasan selamat dipastikan dengan Texas Instruments mengenakan cip dengan 9 lapisan perlindungan. Ini membantu untuk mengelakkan daripada pemanasan melampau, beban lampau dan kesilapan yang mungkin boleh merosakkan smartphone  anda.

Pek bateri datang dengan butang kuasa besar dan mempunyai 4 lampu penunjuk menunjukkan tahap bateri. Ia datang dengan saiz penuh port USB tunggal yang menolak 2.1a. Ini harus cukup yang mencukupi untuk kebanyakan tablet. Mengecas pek bateri dilakukan melalui mikro USB dan ia mengambil masa 12 jam untuk mengecas dengan sumber kuasa 1A atau 5.5 jam jika pengecas 2A yang lebih tinggi digunakan.

Powerbank ini akan mula dijual pada 20 Mei 2014 oleh Xiaomi Malaysia

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca