Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Bebaskan bilik tidur,bilik pejabat dari bakteria dan kuman dengan Penyegar udara CleenAire Cosway

Asalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Admin nak berkongsi pasal penyegar udara khususnya untuk kegunaan di bilik pejabat.Kerana sesetengah pejabat pakai ekon yang dah berusia dan tidak diservis secara betul boleh memudaratkan pengguna. 

Pada sesiapa yang di pejabat ada bilik sendiri adalah digalakkan guna benda ini.Sebelum ini admin ada menggunakan penyegar udara biasa di pasaran seperti Ambi Pur,Airwick tetapi ianya hanya berfungsi menghilang kan bau busuk dan mewangikan ruang bilik sahaja. 

Revitalisor udara atau pembersih udara dari Cosway ini kalau nak dibandingkan dengan jenama-jenama penapis udara yang lain seperti Sharp dan Panasonic.Pada pandangan admin evitalisor inilah yang paling murah sekali di pasaran.

Menurut pakar mengatakan bahawa kualiti udara di dalam ruang terkurung adalah sering lebih teruk daripada di luar kerana bahan cemar, pengudaraan miskin dan penghawa dingin atau pemanas. Membersihkan udara di kawasan tertutup mungkin insurans yang terbaik yang boleh kita ambil terhadap bernafas bahan cemar bawaan udara.Kebanyakan penyakit pernafasan seperti asma, sinus, dan hidung sensitif boleh diatasi dengan lebih bersih, lebih tulen dan bakteria bebas udara - ia semudah itu.
 
Harga asal Cleen Aire adalah RM 95.00 namun Cosway buat promosi  dalam katalog terbarunya dari 25 Nov hingga 24 Disember 2013 dengan harga murah RM 49.00 + 2RP (khusus untuk ahli  sahaja). Tetapi memandangkan admin sudah ada 40 kupon jadi admin dapat Cleen Aire Revitalisor ini secara percuma sahaja. Admin tak beli minyak aroma terapy cosway sebab sudah ada satu jenama Quatum Essential Oil.Jadi pakai ada yang ada sahaja.

Promosi Revitalisor udara
Melindungi Kesihatan Anda Dengan Bersih, segar dan bakteria Bebas Air Hari ini!
CleenAire ™ Revitalisor membersih, menyegar dan membasmi kuman udara anda bernafas secara efektif melalui revolusi "kesan menyental." Ditambah penyelesaian botani dengan ciri-ciri anti-bakteria dan terapeutik, membantu untuk meneutralkan bau, bakteria, kulat, debunga dan bahan cemar udara yang lain untuk lebih bersih dan persekitaran yang lebih selamat.
 

CleenAire ™ adalah:
- Sesuai untuk bilik saiz sehingga kira-kira 800 kaki persegi
- Penggunaan kuasa yang rendah.
- Besar untuk bilik tidur, ruang tamu, bilik makan, dapur, bilik belajar, pejabat, bilik mesyuarat, perpustakaan, bilik darjah dan banyak lagi.
- Ia adalah disyorkan bahawa anda menukar air setiap 2-3 hari.      


   Proses Purifying - Bagaimana Ia Berfungsi
  • Udara yang tercemar diambil ke dalam mangkuk dengan penyelesaian anti-bakteria. A "menyental" kesan memastikan kotoran dan zarah yang terperangkap di dalam air manakala bakteria terbunuh.
  • Berputar kipas di + / - 2800 rpm menghisap air melalui corong di bahagian bawah penutup dan menyembur keluar dari atas mewujudkan "mata air" kesan.
  • Dibersihkan dan dibasmi kuman udara dengan manfaat terapeutik aroma dilepaskan kembali ke alam sekitar.
Kegunaan lain
1. Mengurangkan pertumbuhan acuan dan kulat dan menyegarkan. Membuka semua almari anda, almari, dan kabinet untuk 'udara' mereka keluar dengan menyerang satu unit revitalisor berdekatan seminggu sekali.
2. Mengurangkan minyak berasap bau semasa memasak.
3. Meningkatkan tumpuan dan kepekaan dengan menggunakan penyelesaian botanikal menyegarkan manakala kanak-kanak belajar.
4. Meningkatkan kualiti udara dengan sentiasa mempunyai satu di di ruang tamu untuk manfaat keseluruhan isi rumah.
5. Tidur yang lebih mendalam dan lebih sihat. Menghidupkan unit sebelum dan semasa tidur. Pejabat, bilik mesyuarat, dan restoran boleh jadi lebih segar! Menukar satu di dan merasakan perbezaannya!Bagaimana untuk mengendalikan

1) Isikan mangkuk (B) dengan 1.5L air bersih atau hingga paras air adalah di antara Tahap minimum C dan maksimum Tahap D.
2) Tambah 2 kap penuh Penyelesaian CleenAire ™ (atau lebih jika mahu) ke dalam mangkuk (B).
3) Letakkan penutup (A) dan menghidupkan (E) Revitalisor CleenAire.
Nota:
Kesan wangian akan berlangsung kira-kira 4-8 jam, tetapi mencegah bau, anti-bakteria dan anti-kulat akan terus sehingga 24 jam selagi CleenAire ™ Air Revitalisor dihidupkan.
 
Penjagaan dan Penyelenggaraan
Tutup (A) jika pembersihan diperlukan, gunakan hanya kain yang lembap atau tisu untuk membersihkannya.
Bowl (B) untuk membersihkannya, air kosong dari mangkuk, bilas dengan air bersih dan lap kering.
Revitalisor ini Sebulan sekali, mengisi Revitalisor dengan air paip tanpa menambah apa-apa Penyelesaian CleenAire ™ dan menjalankannya selama beberapa jam untuk membersihkannya.
Awas:
  • Sentiasa putuskan dari soket elektrik sebelum mengeluarkan Cover (A) atau apabila Revitalisor tidak digunakan.
  • Tidak bercampur Penyelesaian CleenAire ™, gunakan salah satu tumpuan pada satu masa.
  • Jangan gunakan penyelesaian lain yang boleh merendahkan komponen Revitalisor.
  • Jangan menenggelamkan Cover (A) di dalam air atau mencuci di bawah air yang mengalir.
  • Jangan gunakan kimia untuk membersihkan Revitalisor.
  • Jangan gunakan sebarang scrubber kasar pada Revitalisor.
Tips tambahan:
 
Apabila CleenAire ™ Air Revitalisor dihidupkan, membuka semua almari, almari dan kabinet kasut untuk membantu deodorise dan menghapuskan pertumbuhan kulat.
Ingat untuk menukar air setiap 2-3 hari. Air yang digunakan boleh dikitar semula untuk tumbuhan air (mencairkan 1:5) atau untuk membersihkan sinki atau tandas mangkuk.

1 comment:

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca