Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Mesti Baca : Pengemar Kuning Telur Ayam

Telur ayam adalah merupakan makan utama penduduk di seluruh dunia dan juga makanan paling berkhasiat untuk manusia kerana di dalam sebiji telur ada sebanyak 9 nutrien penting untuk tubuh badan seperti Vitamin B2,Vitamin D,Vitamin B5 dan lain-lain.Tapi,adakah kamu tahu di sebalik kuning telur ini ada makhluk lain yang akan terhasil?Dan makhluk kecil ini akan menyerap segala nutrien yang ada pada putih telur?

Aku sudah silap,putih telur bukanlah bahagian kepak anak ayam tapi adalah "centre" untuk anak ayam membesar dengan membekalkan embrio anak ayam,makanan yang cukup and one more thing baru aku tahu bahagian luar yang menutup telur ini akan jadi "kantung" sementara sebelum anak ayam yang comel lahir.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca