Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Free Bitcoin

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Download Software My Solat Hanphone Nokia Symbian tahun 2012

Salam semua,


Tidak teringat lak yang waktu solat bagi handphone aku tak update lagi.masih waktu 2011. Google cari waktu solat yang baru 2012.Sebenarnya aku memang pengguna aplikasi my solat untuk handphone nokia sejak 2010 lagi .Keserasian My Solat 2012 denagn jiwa aku  memang tidak dapat dinafikan kerana software nimemenuhi kehendak aku yang mahukan software yang simple dan cepat serta percuma. Semoga pencipta software nie diberkati Allah.Kiranya aku pelanggan setia sejak 2010 lagi.


Pencipta software nie adalah Encik Mohamad Asrul Mustafar, Tg Afrizal Tg Ali, Mohd Azwan Abbas dari Universiti Teknologi MARA Perlis. 


Kelebihan:
* Platform Java (untuk semua handphone)
* Saiz skrin boleh disesuaikan
* Pengiraan Waktu solat yang tepat mengikut panduan JAKIM
* Waktu solat untuk semua bandar2 besar di Malaysia


So aku nak kongsikan kepada kekawan yang ada handphone nokia leh download software kat sini.
Bukan kena bayar pun.Free jer.

No comments:

Post a Comment

Artikel Paling Popular Bulan Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca