Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Jom Download Permainan Mario Bros Versi Komputer Untuk Anak Anda

Siapa pernah bermain Mario Bros ? Semestinya pernah bukan kalau sesiapa yang dilahirkan zaman 70 an. Kanak-kanak waktu era 80an/90an cukup meminati game ini. Namun tidak semua kanak-kanak ketika itu yang mampu memiliki set Nintendo. Admin sendiri pun menumpang   kawan yang ada set Nintendo ini.Pagi-pagi buta waktu cuti sekolah dengan muka tak malu terpacak depan pintu rumah kawan berbekalkan pujukan dan muka seposen dapatlah bermain bergilir itupun tidak puas main.Sadis betul zaman dulu berbanding kanak-kanak sekarang.

.Super Mario  adalah suatu permainan platform yang dikembangkan dan diterbitkan oleh Nintendo pada akhir 1985 untuk konsol Ninterndo Entertainment System. Permainan ini membawa pengaruh yang besar pada perkembangan dunia hiburan rumah dan merupakan salah satu permainan terlaris dengan penjualan lebih dari 40 juta salinan hingga saat ini.Kini game Mario Bros telah datang dalam version komputer supaya anda boleh bermainnya di komputer anda. Jadi sesiapa yang ada anak yang asyik dok bermain Angry Bird apakata download game ini di komputer dan bagi anak anda bermain. Mesti best gila..Hahahaha

Super Mario Forever (Permainan Percuma)
Permainan ini dikenali sebagai Super Mario Forever dan merupakan salah satu versi yang yang tersedia untuk PC , seperti yang saya katakan benar-benar percuma.

Permainan ini benar-benar percuma, dan anda boleh memuat turun dan bermain. Ia tidak mengandungi spyware atau virus.
Dengan 8 tahap permainan yang berbeza.
Score GRAFIK : 5
Score BUNY I- 7
Score Hiburan -8
 
Syarat-syarat:
OS: Windows ME/2000/XP/VISTA
CPU: 600MHz atau lebih.
RAM: 64 MB


 


Click Here To Download Super Mario Forever

1 comment:

  1. I have been using Kaspersky protection for a couple of years now, I recommend this antivirus to you all.

    ReplyDelete

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca