Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Portable Urine For Kids memang bagus untuk kanak-kanak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bila admin lihat iklan adsense google pasal bekas kencing kanak-kanak mudah alih.Admin terpikir juga kreatif betul orang puteh dalam bab-bab ini. Admin setakat ini pernah lihat bekas kencing mudah alih untuk kanak-kanak.

Seperti apa yang dialami oleh setiap ibubapa yang mempunyai  anak  yang berusia 3 tahun dan dalam proses tidak pakai lampin pakai buang dan belajar kencing sendiri.Admin rasa alat ini amat berguna sekali. Macam admin sendiri mempunyai anak sebaya itu,apabila balik kampung biasanya kalau anak nak terkencing.Kena berhenti serta merta kerana mereka masih tidak berupaya nak kawal kencing. Biasanya admin akan cepat-cepat berhenti tepi jalan dan bagi anak kencing btepai jalan. Kalau tidak berhenti jawabnya bau hancing la kereta nanti. Kadang kadang admin risau jugak kalau-kalau tersilap tempat kecing yang ada penunggu mau bentan "punai". Dengan adanya alat ini,amat memudahkan rasanya.

Alat ini sangat membantu melatih tandas anak anda dalam proses peralihan tidak bergantung lampin pakai buang untuk kencing khusus bagi kanak-kanak 2 hingga 4 tahun. Ibu bapa tahu bahawa apabila anak-anak mereka menikmati sesuatu yang mereka belajar dengan lebih cepat. Ianya sangat sesuai untuk dimiliki di dalam kereta anda atau mana-mana perjalanan jauh dan juga  kes kecemasan supaya anda tidak menjumpai tandas awam.Admin tidak pasti sama ada ada dijual di negara kita atau tidak.Kalau dirujuk dengan online harganya dalam lingkungan bawah RM 50 setelah ditukar dalam mata wang Ringgit Malaysia.

Gambar Hiasan

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca