Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Rawatan slipped disc / tulang belakang di Dr Spina Kuala Kangsar

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Anda pernah mengalami sakit tulang belakang dan sakit lutut ?Admin seringkali mengalami masalah di atas. Kesakitan ini mengganggu pergerakan harian dan menjejaskan kesihatan secara amnya.
Pelbagai usaha dilakukan  seperti berbekam,mengurut dan rawatan ubat di hospital namun masalah itu masih ada.

Baru-baru ini admin berpeluang mendapatkan rawatan di Dr Spina Kuala Kangsar iaitu Pusat Chiropractic & Physiotherapy Centre yang merupakan satu-satunya cawangan di Perak yang menawarkan rawatan sakit tulang belakang dan yang berkaitan dengannya.

Bagaimana admin boleh terjumpa ngan pusat Dr Spina? Admin secara tidak sengaja terjumpa di facebook ketika mencari rawatan kiropratik. Jadi admin menghubungi pusat ini untuk bertanya kos rawatan.Dimaklumkan  
Dr Spina Kuala Kangsar tengah buat promosi RM 25 rawatan dengan syarat like dan share facebook Dr Spina Kuala Kangsar.Wow..murah dan admin tertarik dengan promosi ini.

Admin mengambil peluang hari cuti minggu untuk berkunjung ke Dr Spina Kuala Kangsar.Sampai saja di sana admin disambut mesra oleh pekerjanya. Bersandarkan like dan share facebook admin dapat rawatan RM 25 sahaja kai sekali sesi rawatan.

 

Inilah rawatan RM 25 yang ditawarkan kepada admin.Kalau tak salah admin harga normal bagi rawatan  ini berharga RM 130 satu sesi. Masa rawatan dalam sejam lebih.Mula-mula admin diberikan rawatan terapi oksigen sewaktu menunggu giliran untuk berjumpa Physiotherapist untuk mengetahui masalah yang dihadapi.Ianya tertakluk kepada pengunjung kali pertama sahaja ditawarkan harga ini.

Kesimpulannya, admin rasa ada perubahan hasil rawatan ini walaupun iainya tertama kali terutamanya rawatan "golek kiri kanan" yang bertujuan untuk menyusun kembali struktur tulang belakang.Apa yang admin rasa kesannya sakit lutut kurang. Namun begitu,sekali rawatan tidak cukup untuk menghilang rasa sakit.Ianya perlu rawatan yang kerap sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.

Ada pesakit slipdisk datang buat rawatan di sini yang berkesempatan admin bertemubual yang  memberi maklumbalas positif mendapatkan rawatan di sini.
Dr Spina ini menawarkan pakej rawatan  bawah RM 1000 bagi 10 kali rawatan.


Ini alamatanya : -

Dr Spina Kuala Kangsar Perak
No. 8B, Jalan Dato Sagor
Pusat Bandar
33000 Kuala Kangsar
Perak
Tel : 05-7700122 / 016-4200109Semoga bermanafaat.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca