Anda suka blog ini? Sila klik " Like "

Banner

Carian Dalam Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Popular Hari Ini

Pengalaman Ngeri Di Pesta Pulau Pinang 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pesta Pulau Pinang  akan menjadi bualan setiap kali berada di hujung tahun.Kali terakhir admin mela...

Post Paling Popular Minggu Ini

Atasi Ejakulasi Pramatang selamanya dengan Dapoxetine

Jika anda lelaki, berminat untuk tahan lebih lama di ranjang, maka belajar lah 'mendidik' otot penis anda untuk mengawal proses ejaculatory. Salah satu cara terbaik dengan menggunakan dapoxetine membantu mengelakkan ejakulasi pramatang dan refleks untuk terpancut awal.
Pancutan pramatang (terpancut mani cepat) boleh membawa kesan buruk kepada hubungan pasangan suami isteri dan pada keyakinan diri (self confident) dan keseronokan seksual sebagai lelaki sejati. Jika anda menderita daripada rasa malu terpancut mani cepat - anda tidak bersendirian. Mengalami PE yang berlaku kepada ramai manusia, dan jika ia berlaku kepada anda adalah penting untuk ingat satu perkara - bukan salah anda.

Ejakulasi pramatang (PE) berlaku apabila seorang lelaki ejaculates (‘terpancut air mani’) terlalu awal semasa hubungan seks. Jika anda atau pasangan anda mengalami pancutan pramatang, anda tidak bersendirian. Dianggarkan lebih 48% lelaki seluruh dunia mengalami masalah terpancut mani cepat pada satu ketika dalam hidup mereka - ia adalah salah satu masalah seksual yang paling biasa pada lelaki. Kajian telah menunjukkan bahawa secara purata, lelaki tanpa masalah ejakulasi pra-matang ejakulasi 7 minit , 2 minit selepas penembusan. Walaupun berbeza pendapat pakar, ia diterima secara umum bahawa ejakulasi pra-matang ditakrifkan sebagai klimaks (game) dalam tempoh dua hingga empat minit penembusan.

Bagaimana Dapoxetine membantu ejakulasi pramatang?
Dapoxetine adalah kimia yang serupa dengan keluarga antidepresan - seperti Prozac - dipanggil SSRIs (serotonin selektif reuptake inhibitor). Kajian terkini Dapoxetine telah memasukkan 2614 lelaki berusia 18-77 dengan pancutan pramatang, yang mengekalkan hubungan seks monogami selama lebih daripada enam bulan. Mereka yang diberikan Dapoxetine dalam kajian melaporkan peningkatan ketara dalam masa mereka sebelum klimaks berbanding dengan orang-orang lelaki dalam kajian yang diberikan Viagra. Ini adalah kesan yang sangat baik berlaku selepas dos pertama dan meningkat sepanjang tempoh kajian.

No comments:

Post a Comment

Artikel Terbaru Rugi Kaw Kaw Kalau Tak Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman blog ini adalah bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut.

Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di blog ini.

Komen Terbaru Dari Pembaca